Nieuws

 

Donderdag 9 januari: De Nationale Voorleesdagen komen er weer aan!

Tijdens de Nationale Voorleesdagen, die landelijk starten met Het Nationale Voorleesontbijt op woensdag 22 januari 2020, leest iedereen voor uit Het Prentenboek van het Jaar, Moppereend (Lemniscaat). 

Moppereend gaat gedurende dit prentenboek van mopperig naar extreem chagrijnig. De andere dieren, die haar juist proberen op te vrolijken door te vragen of ze met hen wil meedoen, worden uiteindelijk allemaal aangestoken door het gechagrijn van eend. Ondertussen wordt het donderwolkje boven moppereend groter en groter tot het een ‘megantische’ zwarte wolk is geworden. En wat krijg je dan? De boel barst los: regen, dansende dieren in de plassen en een regenboog.  Een mooie conclusie: hoe donker de wolken ook worden, ooit komt er een einde aan.

Ook bij 't Belhameltje doen wij mee aan de voorleesdagen, iedere dag zullen wij aandacht besteden aan het prentenboek, door middel van voorlezen en het bedenken activiteiten. 

1 januari 2020: Happy new year!
Wij wensen jullie allemaal een fijn, gezellig, knus, gelukkig, mooi, liefdevol, plezierig, goed, leuk, spannend, smaakvol, spetterend, blij en een prachtig nieuwjaar toe...2020…

19 november 2019: Behoud Kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang
Opnieuw is ’t Belhameltje er in geslaagd om het Kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang te behouden. Op 18 november kwam de vertegenwoordiger van Stichting Groen Cement een kijkje nemen om te controleren of ons kinderdagverblijf nog aan alle voorwaarden voldoet om dit kwaliteitskeurmerk te mogen behouden. En de uitkomst was net als in voorgaande jaren positief! De keuze voor natuur en natuurbeleving op deze locatie was dusdanig dat we de komende tijd opnieuw het Kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang mogen voeren!

25-07-2019: Geen internet tijdelijk!
Momenteel ligt ons internet eruit. Wij zijn telefonisch goed bereikbaar op: 0544-481343.
Excuses voor het ongemak.

24-04-2019: Lezing 'De kracht van positief opvoeden'!
Maandag 20 mei 2019 op ’t Belhameltje!

Opvoeden doet iedereen op zijn eigen manier. Als ouder bepaal jezelf welke vaardigeden je belangrijk vindt.  Opvoeden is een leuke, maar soms ook een uitdagende taak. We kennen allemaal situaties waar we geen raad mee weten. Boosheid, koppigheid, slaan of gewoon niet willen luisteren, het is voor elke ouder herkenbaar gedrag. Hoe ga je daar nou goed mee om? Kun je dat gedrag voorkomen of ombuigen? Of had je, na een vermoeiende dag, de dag liever positief afgesloten, in plaats van te mopperen? Dan is deze interactieve lezing over de “kracht van positief opvoeden” iets voor jou!

Positief opvoeden werkt

Allemaal willen we graag een goede en gelukkige relatie met onze kinderen en binnen ons gezin. Maar hoe krijgen we dit voor elkaar? Positief opvoeden is een methode die hier handvatten voor geeft en werkt voor alle ouders. Door positief op te voeden biedt je een positieve, veilige plek voor je kind om in op te groeien en stimuleer  je op positieve manier de ontwikkeling van je kind.

Inhoud van de avond

Op interactieve wijze neem ik u mee in de wereld van positief opvoeden.  Wat komt er allemaal aan bod?

 • De basisprincipes van positief opvoeden
 • Het hebben van realistische verwachtingen als ouder
 • Hoe je positief kunt blijven in lastige situaties
 • Het hebben van realistische verwachtingen
 • Ontvangen van opvoedtips, ook van elkaar. 
 • En niet onbelangrijk, hoe blijf je meer een relaxte ouder?

Mijn naam is Anneke de Reus, coach en trainer van beroep en ik neem u graag mee in de boeiende wereld van het jonge kind en de kracht van positief opvoeden.  Graag tot ziens op 20 mei!

Datum: maandag 20 mei 2019

Tijd: 19.30 uur

Locatie: ‘t Belhameltje, severtweg 6a in Beltrum

Neem gerust een vriend/of vriendin mee!

Geef je op vóór 16 mei 2019 door een mailtje te sturen naar kim@belhameltje.com en geef daarbij aan met hoeveel personen je komt!

15-04-2019: Hoera, de eerste certificaten 'Werken met baby's' zijn behaald!
Onze Mie, Samantha, Sylke, Lynn, Jeannette, Denise, Lisa, Hayat zijn geslaagd voor de cursus ‘Werken met baby’s!

05-03-2019: Vacature Pedagogisch Medewerkster

Begeleidt kinderen, zowel in groepsverband als individueel;
Geeft uitvoering aan het pedagogisch beleidsplan en schept zo een sfeer waarin kinderen zich veilig voelen en stimuleert kinderen zich verder te ontwikkelen;
Draagt zorg voor de dagelijkse verzorging van kinderen;
Draagt zorg voor een goed contact met ouders/verzorgers.

Wat bieden wij?

Een contract voor minimaal 24 uur voor bepaalde tijd, in eerste instantie voor 7 maanden;
De mogelijkheid om doorgaans wekelijks ingezet te worden;
In de toekomst de mogelijkheid van een vast fulltime contract voor een vast aantal uren per week;
Salaris conform CAO kinderopvang;
Pensioenopbouw volgens PGGM.

Wat verwachten wij?

Je kunt met veel afgeronde (pedagogische) opleidingen aan de slag in de kinderopvang. Onze opleidingseis is minimaal een afgeronde pedagogische opleiding niveau 4; 
Je bent een persoonlijkheid die kinderen uitdaagt om hun talenten te laten ontdekken en te ontwikkelen;
Je bent creatief in het bedenken van activiteiten voor de totale doelgroep;
Je bent flexibel inzetbaar op onze locaties in Eibergen en Beltrum; 

Belhamels Kinderopvang BV is een moderne kinderopvangorganisatie die kinderen in de leeftijd van 0 – 13 jaar uitdaagt om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Al onze opvang is kleinschalig, kind en ouders staan altijd centraal. Persoonlijkheid, betrokkenheid en een groot verantwoordelijkheidsgevoel zijn onze sleutel tot het creëren van een hoge klanttevredenheid! 

Voor onze locaties in de gemeente Berkelland zoeken wij pedagogisch medewerkers!

Ben jij wekelijks van maandag tot en met vrijdag beschikbaar?
Heb je affiniteit met kinderen tussen 0 – 13 jaar en ben je flexibel?

Solliciteer dan nu >> stuur je sollicitatie en cv op naar kim@belhameltje.com 

 

20-02-2019: Natuurlijk genieten in de buitenlucht!

Volop activiteiten in de buitenlucht, heerlijk ontdekken in de natuur!  

 

08-12-2018: December Feestmaand!

Op maandag 24 december wordt er tussen de middag gezellig met alle kinderen, groot en klein, op de hal geluncht. Geen gewone boterham, maar er wordt een feestelijk buffetje bereid vóór en dóór de kinderen! Dat wordt smullen!

De kerstvakantie staat er weer aan te komen. Ook voor deze vakantie hebben we een leuk programma samengesteld.

Op maandag 31 december is ’t Belhameltje, dit jaar voor het eerst geopend.

11-09-2018: 't Belhameltje aan de slag met Kwaliteit 'Werken met baby's'!

Vanaf 2019 moeten kinderopvangorganisaties aan de slag met het bijscholen van pedagogisch medewerkers op babygroepen. Dit is één van de eisen uit de Wet IKK. Om de kwaliteit van baby-opvang te verhogen, moet de kennis over baby’s van pedagogisch medewerkers die met deze doelgroep werken, verbeteren. Baby’s vragen om een andere benadering dan dreumessen, peuters en schoolgaande kinderen. In beroepsopleidingen is er niet altijd aandacht voor de jongste doelgroep. Soms worden baby’s in horizontale groepen (0-1 of 0-2 jaar) opgevangen. Vaak maken ze deel uit van de verticale (0-4) groep. De scholingseis geldt voor alle pm’ers die met baby’s werken.

Hoe gaan wij bij ’t Belhameltje deze kwaliteitsslag vorm geven?
Onze vestigingsmanager Kim Kroekenstoel heeft op dinsdag 11 september 2018 een speciale opleiding gevolgd in Utrecht om pedagogisch medewerksters een training te kunnen geven.

Wat komt in deze training onder andere aan bod?

·        hersenontwikkeling van baby’s: hoe leren baby’s en hoe kun je de ontwikkeling van               baby’s stimuleren?

·        wat zijn de mijlpalen in de ontwikkeling

·        speciale aandacht voor de fysieke ontwikkeling en wat baby’s nodig hebben hierin

·        zelfreflectie in het werken met baby’s

·        respectvol omgaan met baby’s: van verzorgen tot dragen, slaapritmes

·        het ontwikkelen van baby-activiteiten; spel- en ontwikkelingsmaterialen

En nog veel meer baby specifieke zaken! De training is verplicht voor alle medewerksters van op de babygroep! 

 
15-08-2018: Vacature Pedagogisch Beleidsmedewerker / Coach
Pedagogisch Beleidsmedewerker / Coach in combinatie met de functie pedagogisch medewerker (Parttime).

Functie eisen: - Minimaal HBO werk- en denkniveau; - Kennis van (interventie)methodieken, principes en instrumenten van coaching.... - Kennis van ontwikkelingsfases en ontwikkelingsgebieden van jonge kinderen. - Kennis van en inzicht in het pedagogisch beleid.

14-08-2018: Chauffeur gezocht!
Wij zijn op zoek naar een Chauffeur! Lijkt het je leuk om een paar ochtenden in de week de kinderen naar school te brengen of ken je iemand? Laat het ons weten! Wie komt ons team versterken?
 
07-08-2018: Vacature Pedagogisch Medewerkster
Door de snelle groei van de bezetting op 't Belhameltje zoeken wij een pedagogisch medewerkster, die ons team komt versterken. Voor meer informatie stuur een mail naar: kim@belhameltje.com. 

02-07-2018: Samenwerking komende jaren voortgezet

Belhamels en Sterrenboog blijven komende jaren samen werken!
Kindercentrum ’t Belhameltje en OBS de Sterrenboog blijven ook de komende jaren innig samen werken. De speel-/leergroep 2-4 jaar en de BSO 8 t/m 12 jaar blijven aan het Mariaplein gevestigd en wordt zelfs uitgebreid met Voor Schoolse Opvang en BSO van 4 tot 8 jaar!

In het nieuwe schooljaar zal de peutergroep een andere naam krijgen, namelijk speel-/leergroep. Met deze naamsverandering wil ’t Belhameltje duidelijk maken dat de speel-/leergroep nog meer uitdaging biedt aan de oudere peuters en zodoende een goede voorbereiding vormt op de basisschool. Kinderen vinden dit vaak fantastisch: ze horen op deze manier al een beetje bij de grotere kinderen!

Verder zal ’t Belhameltje permanent twee lokalen van de school huren voor de buitenschoolse activiteiten. Hierdoor is het voor ’t Belhameltje mogelijk om de ruimten specifiek in te richten voor de BSO.

29-06-2018: Fotoshoot op 't Belhameltje

Maandag 2 juli
Dinsdag 3 juli
Woensdag 11 juli
Donderdag 12 juli...
Vrijdag 20 juli....
Komt Kelly onze Belhamel kinderen op de foto zetten!
De foto's zijn achteraf te bestellen. Meer informatie volgt in onze maandelijkse nieuwsbrief!
 
18-06-2018: 

Opvang van kinderen gaat ouders minder geld kosten

Nagenoeg alle werkende ouders met kinderen op de crèche, gastouderopvang of buitenschoolse opvang gaan er vanaf 1 januari 2019 op vooruit. Door een hogere kinderopvangtoeslag zijn zij per saldo minder kwijt aan kinderopvang. Het kabinet verhoogt ook de kinderbijslag en het kindgebonden budget. Gezinnen met kinderen en werkende ouders worden financieel tegemoetgekomen.

Kinderopvang
Wie gaat werken of meer gaat werken, moet ook meer geld overhouden. Het kabinet verhoogt daarom het budget voor de kinderopvangtoeslag met 248 miljoen euro per jaar. Dat schrijft staatssecretaris Van Ark van Sociale Zaken en Werkgelegenheid aan de Tweede en Eerste Kamer.

De maximum uurprijzen voor de dagopvang die de overheid vergoedt gaan omhoog van €7,45 per uur naar €8,02 per uur. Kinderopvang moet van goede kwaliteit zijn. Daarom gaan er per 1 januari 2019 nieuwe kwaliteitsmaatregelen in. Een hogere kwaliteit leidt tot hogere kosten voor de opvanglocaties. Daarom verhoogt het kabinet de vergoeding per uur. Hiervoor is vooruitlopend al in 2017 geld gereserveerd.  Door de verhoging van de maximum uurprijs worden ondernemers gecompenseerd voor de hogere kosten en kunnen ouders een hogere uurprijs vergoed krijgen via de kinderopvangtoeslag. Ondanks het feit dat de kosten van de kwaliteitsverhogende maatregelen kunnen verschillen per organisatie, is de staatssecretaris van mening dat de compensatie gemiddeld genomen toereikend is.

Alle inkomens profiteren
Ouders met een verzamelinkomen van 50.000 euro (circa anderhalf keer modaal) en met één kind op de dagopvang krijgen straks ruim 80% van de maximum uurprijs vergoed, in plaats van de huidige 77%. Voor ouders met de laagste inkomens is het van belang dat het voor hen nog meer loont om te gaan werken vanuit een bijstandsuitkering. Daarom gaan de toeslagpercentages voor hen ook omhoog en wordt het voor hen nog aantrekkelijker om aan de slag te gaan en de kinderen naar de kinderopvang te brengen. Ouders met een verzamelinkomen van 23.000 euro krijgen in plaats van de huidige 94% straks 96% van de maximum uurprijs vergoed voor het eerste kind op de dagopvang. Het toetsingsinkomen waarvoor de minimale vergoeding van 33,3% geldt, is verhoogd van ruim 101.000 euro naar bijna 124.000 euro. Dat betekent dat de mensen met een inkomen daartussen een hoger toeslagpercentage krijgen.

Investeren in gezinnen met kinderen: kinderbijslag en kindgebonden budget
De investeringen in de kinderopvang zijn onderdeel van een breder pakket aan maatregelen dat dit kabinet neemt om gezinnen met kinderen te ondersteunen. Vanaf 1 januari 2019 wordt ook het budget voor de kinderbijslag structureel verhoogd met circa 250 miljoen euro. De internetconsultatie hierover gaat vandaag van start. Daarnaast wordt vanaf 2020 het kindgebonden budget voor ouders met middeninkomens geïntensiveerd met bijna 500 miljoen euro.

24-05-2018: AVG Privacywetgeving

Per 25 mei 2018 gaat er een nieuwe wet van start namelijk: de Algemene Verodering Gegevensbescherming. Daarbij vragen wij opnieuw toestemming aan ouder(s)/verzorger(s) om persoonlijke gegevens te delen en verwerken.

De Algemene verordening persoonsgegevens gaat in de hele Europese Unie in per 25 mei 2018. Deze wet vervangt de Wet bescherming persoonsgegevens (WBP). Alle organisaties die gegevens verwerken van personen, dus ook wij in de kinderopvang, moeten zich houden aan strengere regelgeving. Deze gaat zowel over het omgaan met gegevens van werknemers, van ouders en kinderen en ook over het gebruik van social media.

Wij hebben alleen het recht om (gewone) persoonsgegevens te verwerken  dus ook foto’s , als wij ons baseren op 1 van de 6 grondslagen uit de AVG. Eén van die grondslagen is ‘toestemming’. De AVG schrijft niet precies voor in welke vorm wij toestemming moeten vragen. Maar de manier waarop wij toestemming vragen, moet wel voldoen aan een aantal specifieke eisen.

 • Vrijelijk gegeven:
 • Ondubbelzinnig:
 • Het moet voor mensen net zo makkelijk zijn om de toestemming weer in te trekken als dat het was om de toestemming te geven.

Wij moeten kunnen aantonen dat wij van u als ouders geldige toestemming hebben  verkregen.

Voldoet de toestemming niet aan deze eisen? Dan is de toestemming niet geldig.

Toestemming bij kinderen

De AVG geeft kinderen jonger dan 16 jaar extra bescherming. Want kinderen kunnen de risico’s van een gegevensverwerking niet of minder goed inschatten. Daarom moeten zij toestemming hebben van de persoon die de ouderlijke verantwoordelijkheid draagt.

 
15-05-2018: Dag van de Groene Kinderopvang

Vandaag is het de dag van de Groene Kinderopvang, bij ons is het elke dag 'Groene Kinderopvang'. 
Heerlijk de hele dag buiten spelen met water en zand! 
 
   
 
 
15-05-2018: Druk bezochte lezing op 't Belhameltje

Jaarlijks organiseren wij een lezing over een bepaald thema dat met de opvoeding van jonge kinderen heeft te maken. Dit jaar was het thema ‘Mindset bij kinderen.’ De lezing vond plaats op maandagavond 14 mei  en werd verzorgd door Linda Garretsen uit Borculo, specialist op dit gebied. Meer dan veertig belangstellenden waren aanwezig en luisterden naar het boeiende verhaal van Linda.

Mindset betekend letterlijk ‘manier van denken’. Het is de overtuiging van kinderen (en volwassenen) over hun eigen intelligentie en kwaliteiten. Carol Dweck heeft hier veel onderzoek naar gedaan en zij maakt hierbij een onderscheid tussen een vaste (fixed) mindset en een groeimindset (growth mindset).

Kinderen met een vaste mindset geloven dat hun basiskwaliteiten, zoals intelligentie en talent vaststaan. Je bent nu eenmaal wel of niet slim geboren en hebt wel of geen talent ergens voor en daar moet je het maar mee doen. Het is onveranderbaar.Kinderen met een groeimindset daarentegen geloven dat ze zichzelf steeds kunnen blijven verbeteren en ontwikkelen. Zij vinden dat je talent het startpunt is en dat je kunt blijven groeien door hard te werken en ervaring op te doen. Het mooie volgens spreker Linda is, dat mindset niet vaststaat. Het is veranderbaar en als volwassene is het mogelijk om kinderen te helpen een groeimindset te ontwikkelen en er zo voor te zorgen dat ze hun talenten optimaal kunnen benutten.

 
14-05-2018: Houten kunstwerken 
De buitenruimte van 't Belhameltje is weer aantrekkelijker geworden door twee houten sculpturen gemaakt door de vader van Quint en Jelte, Roy! Zowel het bankje bij de kruidentuin als de racewagen bij de schommels zijn een mooie aanwinst voor ons kinderdagverblijf. Wij zijn Roy heel dankbaar voor in onze ogen ware kunstwerken!
 
     
 
26-04-2018: Uitbreiding buitenbedjes
Uitbreiding in onze buitenbedjes van Lutje potje! 

 
08-03-2018: Geregistreerd in Personenregister
Onze medewerksters, stagiaires, verwilligers zijn geregistereerd in het personenregister!

Sinds kort is het mogelijk om vaste en tijdelijke medewerkers, stagiaires, vrijwilligers en andere structureel aanwezigen op de opvang in te schrijven in het Personenregister kinderopvang en te koppelen aan de juiste organisatie. Ook 't Belhameltje heeft deze actie doorlopen. Uit berichtgeving is ons duidelijk geworden dat dit inschrijven bij collega's nog niet overal even soepel verloopt. Met name met inloggen en koppelen kunnen grote
problemen ontstaan.

Wij zijn in ieder geval blij dit voor alle medewerkers die betrokken zijn bij onze kleine organisatie dit voor mekaar te hebben. 

Met het personenregister moet voorkomen worden dat professionals met een strafblad of een verleden met kindermishandeling of -misbruik opnieuw in de kinderopvang aan de slag kan.
 

06-03-2018: De Algemene Verordening Persoonsgegevens

De Algemene verordening persoonsgegevens gaat in de hele Europese Unie in per 25 mei 2018. Deze wet vervangt de Wet bescherming persoonsgegevens (WBP). Alle organisaties die gegevens verwerken van personen, dus ook wij in de kinderopvang, moeten zich houden aan strengere regelgeving. Deze gaat zowel over het omgaan met gegevens van werknemers, van ouders en kinderen en ook over het gebruik van social media.

Wij hebben alleen het recht om (gewone) persoonsgegevens te verwerken  dus ook foto’s , als wij ons baseren op 1 van de 6 grondslagen uit de AVG. Eén van die grondslagen is ‘toestemming’. De AVG schrijft niet precies voor in welke vorm u toestemming moet vragen. Maar de manier waarop wij toestemming vragen, moet wel voldoen aan een aantal specifieke eisen.

 • Vrijelijk gegeven:
 • Ondubbelzinnig:
 • Het moet voor mensen net zo makkelijk zijn om de toestemming weer in te trekken als dat het was om de toestemming te geven.

Wij moeten kunnen aantonen dat wij van u als ouders geldige toestemming hebben  verkregen. Voldoet de toestemming niet aan deze eisen? Dan is de toestemming niet geldig.

De AVG geeft kinderen jonger dan 16 jaar extra bescherming. Want kinderen kunnen de risico’s van een gegevensverwerking niet of minder goed inschatten. Daarom moeten zij toestemming hebben van de persoon die de ouderlijke verantwoordelijkheid draagt.


08-02-2018: Personenregister
Vanaf 1 maart 2018 moet iedereen die werkt of woon op een plek waar kinderen worden opgevangen zich inschrijven in het personenregister Kinderopvang. Iemand die structureel minstens één keer in de drie maanden een half uur aanwezig is tijdens opvanguren is inschrijf plichtig. 

08-02-2018: Directe financiering uitgesteld
De directe financiering in de kinderopvang wordt een jaar later ingevoerd. Dit heeft de staatssecretaris besloten. Met de directe financiering gaat de kinderopvangtoeslag niet meer direct naar de ouders. Ouders hoeven dan alleen maar de eigen bijdrage te betalen aan de kinderopvangorganisatie. Vanaf 2019 zou dit geleidelijk worden ingevoerd, maar dat schuift minimaal een jaar op!
 
25-01-2018: Valentijnsdag!
Dit jaar willen wij onze ouders en kinderen in het zonnetje zetten op Valentijnsdag! Hoe en wat blijft nog een verrassing! Maar.... noteer allemaal alvast in jullie agenda: Woensdag 14 februari van 17.00 tot 18.30 uur op 't Belhameltje! Jullie zijn van harte welkom!

23-01-2018: Let op: Jaaropgaven 2017!
Jullie ontvangen dit jaar 2 jaaropgaven van ons! Een papieren versie via de post en morgen de digitale versie via de mail! Dit omdat we in 2017 zijn overgestapt op een nieuw facturatieprogramma!

22-01-2018: Hoera, wij gaan weer naar Minicamping Falkenborg!
Aankomende zomervakantie gaan wij weer naar Minicamping Falkenborg met de buitenschoolse opvang! Volop vakantie vieren! 

Wij maken gebruik van Bitcare:

Op ieder moment van de dag kun je met de Bitcare app precies zien hoe goed jouw kind het heeft op het kinderdagverblijf. Zorgeloos werken en weten dat jouw kind in goede handen is. Hoe fijn is dat!

Met Bitcare worden gedurende de dag activiteiten en foto’s met je gedeeld. Ook kun je heel gemakkelijk chatten met leidsters op de groep. Verlof, verzuim, ruil- en extra dagen zijn eenvoudig aan te vragen. Super handig! Met Bitcare blijf je altijd op de hoogte van alle gebeurtenissen en de ontwikkeling van je kind. Zo hoef je niets te missen. In het ouderportaal heb je direct inzicht in het contract, de planning, documenten en facturen van je kind. Ook vind je hier het digitale dagboekje, waarin je precies het verloop van de dag met alle activiteiten en foto's kan inzien. 

 

Algemeen

dinsdag 02 januari 2018

Bekijk hier onze Tarievenkrant voor 2018!

dinsdag 24 januari 2017

Omdat gebleken is dat meerdere ouders uit Groenlo graag van de BSO op ’t Belhameltje gebruik maken, verzorgt ‘t Belhameltje sinds 1 september 2013 ook de buitenschoolse opvang voor kinderen uit Groenlo.

donderdag 24 april 2014
Omdat het speelplein voor de peuters en kleuters op basisschool de Sterrenboog erg verouderd was en enkele speeltoestellen niet meer veilig werden bevonden tijdens de jaarlijkse inspectie, heeft Kindercentrum ’t Belhameltje besloten te investeren in nieuwe uitdagende speeltoestellen zoals een jungle speelstructuur en een waterspeelplaats met een waterpomp.
maandag 08 juli 2013

 

Kindercentrum ’t Belhameltje in Beltrum heeft donderdag het kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang behaald. ’t Belhameltje is hiermee de zesde kinderopvangorganisatie in Nederland en de eerste in Gelderland die in het bezit is van dit kwaliteitsmerk, dat wordt uitgereikt door de Stichting groen Cement.